fungauto-01
Karosszéria javítás
karosszeria01A Fung Autó Kft. fő tevékenysége a karosszériajavítás, amely magában foglalja a teljes körű ügyintézést: nemcsak a szerelési munkálatokat végezzük el, hanem vállaljuk az alkatrészek beszerzését is. Tiszteletben tartva ügyfeleink kívánságait, meghallgatjuk igényeiket és lehetőségeiket a javítandó karosszéria elemekkel kapcsolatban. Ahol lehet, választási lehetőséget kínálunk gyári, utángyártott és bontott alkatrészekből, mi pedig tanácsainkkal, javaslatainkkal, szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal segítünk a döntés meghozásában.
Műhelyünk a kor kihívásainak és igényeinek megfelelő, folyamatosan fejlesztett felszereltséggel rendelkezik. A legkorszerűbb, kiváló minőségű karosszériajavításhoz elengedhetetlen, modern berendezésekkel, szakszerszámokkal és segédeszközökkel, valamint szakképzett és nagy szakmai tapasztalatú munkatársakkal állunk jelenlegi és leendő ügyfeleink rendelkezésére.
Javítási igényével vagy előzetes ajánlatkéréssel, időpont egyeztetéssel kapcsolatban keresse bátran munkafelvevő kollégánkat: +36 99 315-556

vw01   vw02  vw03

Ajánlatkérés

Szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat? Kérje ajánlatunkat most!
Kattintson ide!