fungauto-01
Biztosítási ügyintézés
karbejelento03Teljes körű biztosítási ügyintézést vállalunk, mely a nálunk javítandó gépjárművek esetében ingyenes szolgáltatásként jár ügyfeleinknek. Önnek a baleset helyszínén is van néhány teendője, melyeket lépésről-lépésre az alábbi tanácsainkkal segítünk:

  1. A baleset helyszínén kötölti a "kék-sárgát", a baleseti bejelentő lapot. Ezen rendszerint az "A" oldal a vétlen, a "B" oldal az okozó gépkocsi, illetve járművezető.
  2. Célszerű az egyértelmű helyzet elismeréseként az "A" vétlen oldal megjegyzéséhez leírni a következőt: "A balesetben vétlen voltam.", ezt követően pedig a mondat alatt is külön aláírni, illetve a "B" okozói oldal megjegyzés rovatába feltüntetni: "A balesetért én vagyok a felelős, felelősségemet elismerem.", és ezt követően szintén alatta külön aláírni.
  3. Ezt követően, amennyiben autóját nálunk kívánja javíttatni, kérjen konzultációs időpontot gépjármű kárrendezőnktől, a következő telefonszámon: +36 99 315-556.
  4. A konzultációra hozza magával lehetőség szerint a gépjárművet, annka forgalmi engedélyét és törzskönyvét (a törzskönyv hiányában a banki hitelszerződést vagy szerződésszámot), valamint személyi igazolványát, lakcímkártyáját és jogosítványát. Amennyiben a helyszínen rendőri intézkedés történt, hozza el a rendőrségtől kapott összes papírt és a határozatot is.

Ezt követően (a biztosítók többségénél) Önnek már nincs más dolga, mint ránk bízni az ügyintézési feladatokat. Nem kell sorban állnia és papírkötegekkel rohangálnia, csak néhány egyeztetésre és az aláírására van szükségünk, és mindent elintézünk Ön helyett, mind a kötelező biztosítás, mind a casco esetében. A gépjármű javításának időtartama alatt lehetőséget adunk saját gépjárműveink közül csereautó bérlésére is.
A legtöbb biztosítóval kapcsolatban vagyunk, illetve szerződéses viszonyban állunk.
allianz   generali   groupama

Ajánlatkérés

Szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat? Kérje ajánlatunkat most!
Kattintson ide!